woensdag 3 augustus 2011

Vakantieveilingen


Na veel verhalen, toch maar eens een kijkje genomen op de website. Naast vakanties, weekendjes en dagjes weg, kun je ook op andere dingen bieden, zoals restaurantbezoek, kappers- en schoonheidsbehandelingen. Nooit geweten. Had ik maar eerder gekeken. Ik wil namelijk heel graag af en toe lekker naar de schoonheidssalon. Even tijd en aandacht voor mij. Heerlijk dat gefriemel aan je gezicht.
Maar.... ik vind het veel te duur. Zou dit dan de oplossing zijn?
Ik ben al de hele ochtend aan het bieden (is wel verslavend...), maar alles wordt net voor mij neus weggekaapt.

Wat omvat het:
Een Schoonheidsbon cadeaucheque, bestaande uit:
• 2 gratis behandelingen
• 25% korting op een 3e behandeling

Bij een een schoonheidssalon naar keuze (400 salons in Nederland).

De 3e behandeling (waar je dus een gedeelte van moet betalen hoef je zelfs niet af te nemen als je dat niet wilt).

Wat krijg je bij de behandelingen:
• Een gratis kennismakingsbehandeling*
• Gratis epileren van wenkbrauwen en verven van wimpers en wenkbrauwen OF een gratis hand- of oogpakking **
• 25% korting op een gezichts- of lichaamsbehandeling vanaf € 50,- OF gratis verzorgingsproduct(en) bij afname van een gezichtsbehandeling van € 50,- **


* De kennismakingsbehandeling bestaat minimaal uit een huidanalyse, reiniging, peeling, masker en afsluitende verzorging
** Keuzemogelijkheid afhankelijk van aanbod salon


De biedingen startten om de 10 minuten, maar nu zit er weer een gat tussen van bijna 9 uur. Jammer vandaag niet gelukt, maar ik blijf dit wel proberen, want dit is best interessant.
De winnende biedingen liggen zo tussen de 16 en de 23 euro. Daar bovenop komt dan nog eenmalig 4 euro en dat is het dan. Voor zeg 25 euro minstens 2 behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Dat zijn tenminste interessante prijzen!

Je moet wel vooraf een beetje informatie inwinnen, anders bied je meer dan dat het kost (zag net een vakantie, 4 dagen Barcelona voor 620 euro weggaan. Dat kan goedkoper volgens mij)
De schoonheidsbon is te verkrijgen voor 70 euro en nu tijdelijk voor de helft van de prijs. Dus dan ben ik alsnog 10 euro goedkoper uit.

Iemand ervaringen met Vakantieveilingen?

7 opmerkingen:

  1. Hoi,
    Ik hoor ook altijd van die verhalen dat mensen voor heel weinig een leuke vakantie hebben gescoord op die site. Is me zelf ook nog nooit gelukt, waren anderen toch altijd sneller. ;-)of meer geduldiger...
    Maar je moet wel goed opletten op het inclusief en exclusief gedeelte, want soms komen er veel kosten bij dan is bijvoorbeeld bij een hotelovernachting het ontbijt en diner niet bij de prijs inberekend. Maar zijn ze wel verplicht! Dus als je daar goed naar kijkt kan je leuke uitjes scoren.
    Ook groupon vind ik een erg leuke site, staan altijd goede aanbiedingen op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, veel ervaring inmiddels. Twee keer concertkaartjes weten te bemachtigen voor ix 9 euro en 1x 14 euro. Beide keren voor twee personen, dus dat kost slecht 4,50 /7 euro pp. En een keer een standplaats op een camping voor het pinksterweeekend voor 5 euro, met admin erbij was dat 9 euro. Op het park slechts nog toesristenbelasting, dus voor een 25 euro zaten we vier dagen en drie nachten lekker op de camping!

    Succes met bieden!

    Groet Kopka

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn moeder had laatst een weekend op een vakantiepark voor 5 Euro. Dat is toch geweldig!? Kwamen dan nog wel wat kleine kosten bij, maar ze betaalden nog geen 30 Euro.
    Heel veel succes met bieden!
    Probeer uit te vinden op welk tijdstip er weinig mensen bieden, bv 's avonds laat, 's morgens vroeg, maandagmorgen...
    Groetjes Karlina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb er net als jij wel van gehoord, maar nog niet geboden. Ik vind het een beetje eng. Bovendien weet ik van mezelf dat ik erg moeite heb met overboden worden. Als dat op eBay gebruikt, vind ik het altijd heel moeilijk om me te beheersen. Het is toch net alsof iemand voorkruipt vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Marieke,

    Als je even je adres mailt dan krijg je van mij het boek van sonja bakker toegestuurd.

    ella164@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heb vaak weekendje geboekt. bevalt prima.
    de schoonheidsbonnen worden op marktplaats ook vaak weer te koop aangeboden

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties op mijn blog zijn altijd welkom. Leuk om van je te horen!