donderdag 17 februari 2011

Strijkvelours

2 weken geleden heb ik strijkvelours gekocht op internet. Daarmee kun je zelf je kleding pimpen. Leuk!
Begin van de middag ben ik even bij de Piet Kerkhof geweest om voor Roy wat Carnavalskleding te kopen. Geslaagd voor een tientje! Een legerbroek en wat zwarte schmink.
Daarbij een zwart shirt met lange mouwen en een bruine met korte mouwen (die kan hij ook zo aan). Ook maar een zwart shirtje gekocht voor 1,95 euro om het strijkvelours op te oefenen. Na een druk middagje vandaag maar eens even zitten freubelen.
Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je neemt een velletje strijkvelours en daar teken je met watervaste stift iets op. Dit knip je daarna uit (er zit een beschermfolie op waar je op tekent, die haal je er later weer af). Dan eerst even het shirtje strijken en even af laten koelen. Plaatje er op leggen zoals jij dat graag wilt en met een doek er tussen goed stevig aandrukken met de hete strijkbout. Daarna weer goed af laten koelen en dan de beschermfolie er af halen.

Het resultaat:


Plaatje van dichtbij:

Strijkvelours kostte me 0,75 cent, dus voor 2,70 euro heeft de kleine man een uniek t-shirt dat niemand anders heeft! En mama vind het nog leuk om te doen ook...

2 opmerkingen:

Reacties op mijn blog zijn altijd welkom. Leuk om van je te horen!